Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident șocant la o grădiniță din Hunedoara: O fetiţă a fost stropită cu apă fierbinte, după ce robinetul unui calorifer s-a defectat

socant

O fată în vârstă de 6 ani din municipiul Deva a fost transportată la spital, luni, după ce un robinet al unui calorifer dintr-o sală de clasă a grădiniţei s-a defectat, iar apa a stropit-o pe faţă. Poliţiştii au deschis dosar penal, anunță news.ro.

”Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, în incinta unei grădiniţe din municipiul Deva, o minoră în vârstă de 6 ani a fost stropită accidental cu apă fierbinte la nivelul feţei de la caloriferul clasei. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că minora în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla în sala de clasă a unei unităţi de învăţământ preşcolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defecţiuni la robinetul unui calorifer utilizat pentru încălzirea sălii de clasă, a fost stropită cu apă fierbinte în zona feţei, fiind rănită uşor”, a transmis IPJ Hunedoara.

Fata a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale

Fata a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au Deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.