Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ŞOCANT! Primarul a vrut să dea cu camionul peste el apoi i-a distrus maşina (FOTO/VIDEO)

Primarul din comuna botosaneana Stănceni, Relu Burlacu, ar fi incercat sa loveasca un barbat cu camionul pe care il conducea. Barbatul a scapat ca prin minune, insa masina acestuia a fost lovita. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Citeşte şi: Circulaţie ÎNCHISĂ pe Bucureşti-Giurgiu. Traficul a fost deviat din cauza unui accident GRAV (FOTO)

Potrivit botosaneanul.ro, barbatul se afla la marginea unei localitati unde voia sa cumpere pamant. Scandalul ar fi pornit dupa ce un localnic i-a reprosat primarului ca au ramas fara apa de cateva zile, dupa ce un buldozer al Primariei a avariat o conducta.

content-image

Paul Ţurcanu, proprietarul unei farmacii lăsate fără apă după o lucrare cu boldoexcavatorul Primăriei, i-a reproşat lui Relu Burlacu faptul că foloseşte utilajul inclusiv sâmbăta în scop personal, dar refuză să intervină pentru a-i rezolva problema alimentării cu apă.
Tu, cu maşinile tale, încarci pământ şi duci la tine acasă, da?” i-a strigat Paul Ţurcanu, care i-a amintit că, atunci când i-a cerut ajutorul, nu a vrut să trimită buldoexcavatorul.
Da-i problema mea asta uăi Paul?” i-a răspuns primarul când i s-a spus de problema cu apa, arătând că a fost o avarie, că nu el i-a oprit apa şi că pentru a interveni cu buldoexcavatorul este nevoie de autorizaţie.
Relu Burlacu: „Uăi, tu cred că ai ceva?
Paul Ţurcanu: „Uăi, tu eşti prost?

Nemultumit de ceea ce a auzit, primarul s-a urcat la volanul unui camion si l-a amenintat ca va da peste el. Barbatul a reusit sa se fereasca, insa masina lui a fost avariata. Dupa incident, primarul a disparut.

content-image

content-image

Citeşte şi: Două tinere jihadiste, arestate în Nisa. Pregăteau noi ATACURI teroriste

Nu este pentru prima data cand primarul recurge la astfel de gesturi. In urma cu cativa ani, edilul a intrat cu camionul in casa unei foste angajate de la Primarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.