Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident tragic la un depozit Amazon: Un angajat s-a împușcat după ce a ieșit din tura de noapte

nyt.com
amazon

După ce a ieșit din tura de noapte, un angajat al Amazon s-a împușcat în parcarea depozitului din Massachusetts, au declarat autoritățile.

Incidentul sfâșietor a avut loc vineri, 19 august, după ce angajatul în vârstă de 23 de ani a plecat mai devreme de la locul de muncă. Potrivit biroului procurorului districtual din Norfolk, bărbatul a plecat cu mașina din unitate, dar la scurt timp s-a întors în parcare, unde a fost găsit împușcat cu puțin timp înainte de ora 8:15 dimineața, informează news.yahoo.com.

Angajatul a decedat la un spital în dimineața următoare, iar Biroul procurorului a declarat că se pare că acesta a murit în urma unei răni de glonț autoprovocate și că la fața locului a fost recuperat un pistol Glock.

Muncitorul, identificat ca Yvens Jean, lucra din iulie la unitatea Amazon cunoscută sub numele de DCB4. După ce poliția a fost chemată la depozit, Jean a fost transportat la un spital din Brockton, apoi a fost transportat de urgență la un centru medical din Boston, unde a murit.

"Suntem cu adevărat întristați de acest incident și gândurile noastre sunt alături de toți cei afectați. Cooperăm cu forțele de ordine în cadrul anchetei", a declarat purtătorul de cuvânt al Amazon, Steve Kelly

Nu este clar dacă Jean a adus vreodată o armă în clădire. Armele de foc sunt interzise în depozitele retailerului electronic, iar indicatoarele din întreaga unitate din Norwood comunică această interdicție.

Amazon a declarat că Jean a lucrat pentru companie timp de șase săptămâni. După moartea sa, a adăugat compania, conducerea i-a anunțat pe angajați că a avut loc o tragedie, că vor fi disponibile servicii de consiliere și că site-ul va fi închis pentru o zi. De asemenea, angajații au fost compensați pentru orele pierdute vineri, a precizat Amazon. Incidentul pare să-i fi afectat pe unii lucrători de la depozit, care au fost trimiși acasă mai devreme în acea zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.