Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident violent în Râmnicu Vâlcea: Bărbatul folosește arma pe stradă în timpul unui conflict

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost agresat de trei persoane în Râmnicu Vâlcea, moment în care a folosit o armă neletală și le-a provocat leziuni agresorilor. Poliția a deschis un dosar penal, patru persoane fiind, luni, audiate.

Imaginile în care bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost agresat și folosește arma neletală au apărut în spațiul public. Incidentul a avut loc duminică seara, după ora 21.30, potrivit mediafax.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel la 112 că pe o stradă din municipiu a avut loc un scandal între mai multe persoane.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi fost agresat fizic de alte 3 persoane, moment în care acesta ar fi folosit o armă neletală provocându-le astfel leziuni, care au necesitat îngrijiri medicale”, spun, luni, polițiștii vâlceni.

Cele patru persone au fost duse la sediul poliției pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând să fie luate măsurile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.