Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidenţa îmbolnăvirilor de COVID-19 în municipiul Slatina a scăzut la 7,23 la mia de locuitori

med.virginia.edu
delta covid

Incidenţa îmbolnăvirilor de COVID-19 în municipiul Slatina a înregistrat o scădere constantă în ultimele zile, ajungând luni la 7,23 la mia de locuitori, comparativ cu începutul săptămânii trecute scăderea fiind cu peste 3 la mia de locuitori, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

În ultimele zile s-a observat o scădere a incidenţei cazurilor de COVID-19 şi la nivel judeţean, de la 7,31 la mie în prima zi a lunii noiembrie, la 5,79 la mie în prezent, potrivit Agerpres.

În judeţul Olt este o singură localitate fără cazuri de COVID-19 înregistrate în ultimele două săptămâni - comuna Călui.

Cele mai multe cazuri de îmbolnăvire raportate la numărul populaţiei sunt în comunele Rotunda (incidenţă de 19,7 la mia de locuitori) şi Bălteni (15,3 la mia de locuitori).

După aproape o lună în care numărul persoanelor cu COVID-19 spitalizate a fost de circa 300 sau mai mare, luni spitalizările au scăzut la 250 de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, dintre care 23 de persoane în secţii ATI.

DSP Olt a raportat luni şi nouă decese ale unor pacienţi cu COVID-19, printre bolnavii decedaţi fiind două persoane vaccinate, vârstnici cu mai multe afecţiuni cronice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.