Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidenţa infectării cu COVID-19 este de 5,72 la 1.000 de locuitori în municipiul Târgu Mureş

facebook.com
izolare coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş a anunţat, vineri, că incidenţa infectării cu COVID-19 este de 5,72 la 1.000 de locuitori în municipiul Târgu Mureş, în comuna Cozma este de 5,60 la mie, iar în comuna Voivodeni este de 5,59.

Potrivit datelor DSP Mureş, în comuna Brâncoveneşti rata de infectare cu COVID-19 este de 5,34 la mie, la Cristeşti este de 4,30, în municipiul Reghin este de 4,18, iar în comuna Suseni este de 4,13, iar la polul opus se află comuna Coroisânmartin unde nu există niciun caz confirmat în ultimele 14 zile, potrivit AGERPRES.

Citește și: PER o nouă lovitură înainte de alegeri. Ce nume grele din lumea sportului s-au alăturat partidului

Până în prezent, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş a luat decizia trecerii şcolilor în scenariul roşu şi obligativitatea purtării măştii în toate spaţiile publice în 17 localităţi.

Instituţia Prefectului - Judeţul Mureş a anunţat, vineri, că în judeţul Mureş au fost confirmate 5.057 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2 şi că, faţă de ziua precedentă, au fost înregistrate 296 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Potrivit informaţiilor DSP Mureş, la această dată sunt internate în spitale 330 persoane confirmate pozitiv şi 97 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecţie.

Citește și: Gabriela Firea, un nou atac crunt la adresa Guvernului Orban: ‘Deschideți școlile! Testați copiii și profesorii! Izolați focarele! Aveți cu ce! V-am lasat stocuri, rezerve, spitale dotate, tot ce trebuie!’

De asemenea, până la această dată, 938 de persoane s-au vindecat şi au fost externate şi, în plus faţă de acestea, 680 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 306 de persoane au fost externate la cerere.

Până acum, 189 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat în spitalele din judeţul Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.