Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidenţa infectărilor cu SARS-CoV-2 a depăşit pragul de 1 la mie în mai multe localităţi din Galați

Pinterest
relaxare coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a anunţat, luni, că incidenţa infectărilor cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, calculată la mia de locuitori, a depăşit pragul de 1 la mie în mai multe localităţi.

Astfel, în municipiul Galaţi se înregistrează 1,56 cazuri la mia de locuitori, 4,74 în comuna Cuca, 1,55 în comuna Şendreni, 1,11 în comuna Lieşti şi 2,03 în comuna Vânători.

Ca urmare, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a hotărât ca toate unităţile de învăţământ din comuna Cuca să fie plasate în scenariul roşu, iar cele din comuna Lieşti, în scenariul galben

În municipiul Galaţi şi în localităţile Şendreni, Vânători şi Folteşti toate unităţile de învăţământ funcţionează în scenariul galben încă de acum o săptămână.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Galaţi au fost confirmate 65 de noi cazuri de infectare cu COVID-19, în condiţiile în care au fost efectuate doar 231 de teste.

De la începutul pandemiei au fost înregistrate 4.463 de cazuri de infectare cu COVID-19, din care 3.672 de persoane s-au vindecat, iar 181 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.