Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente în Oceanul Atlantic: irlandzii au reținut un pescador german

pescador

O ambarcaţiune înregistrată în Germania a fost reţinută în noaptea de joi spre vineri de marina irlandeză pentru ''presupuse încălcări ale reglementărilor privind pescuitul'', au anunţat Serviciul naval irlandez şi Forţele de apărare irlandeze, potrivit dpa, informează Agerpres.

Citește și: Rusia colaborează cu o firmă din Marea Britanie și Universitatea Oxford pentru un vaccin anti-coronavirus

Ambarcaţiunea interceptată a fost escortată până într-un port de un vas irlandez numit după poetul William Butler Yeats, urmând să fie predată poliţiei.

Nava a fost oprită în Oceanul Atlantic la aproximativ 250 mile nautice (463 kilometri) nord-vest de capul Malin, punctul cel mai nordic al insulei Irlanda.

Zona în care a fost reţinută ambarcaţiunea germană este bogată în cod, egrefin, cambulă şi merlan, potrivit Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO).

Germania şi Irlanda se supun politicii de pescuit comune a UE, care ''conferă tuturor flotelor de pescuit europene acces la apele şi zonele de pescuit ale UE'', dar include şi reguli precum cotele de capturi.

Separat, Comisia Europeană avertizează că ''operatorii din UE care pescuiesc ilegal oriunde în lume, sub orice pavilion, sunt pasibili de penalităţi substanţiale''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.