Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente la alegeri în Gorj: două secții de votare au rămas fără energie electrică

vot alegeri sondaj

Două secţii de votare din judeţul Gorj au rămas, duminică seara, fără energie electrică, însă procesul de vot nu a fost întrerupt, a declarat purtătorul de cuvânt al BEJ, Corina Belteu, informează Agerpres.

Citește și: Trei pescari s-au rătăcit în Insula Mare a Brăilei: au fost găsiți în cele din urmă de pompieri și polițiști

"Duminică seara, în jurul orei 20,00, în două secţii de votare din comunele Cruşeţ şi Câlnic s-a întrerupt energia electrică. Este vorba de secţia 186 din localitatea Pinoasa, comuna Câlnic, unde, din cauza unei căderi de tensiune, pentru câteva minute s-a întrerupt alimentarea cu energie, dar procesul de vot nu a fost întrerupt, pentru că tableta în care sunt introduse datele funcţionează şi pe baterii, iar avaria a fost remediată de reprezentanţii CEZ", a precizat Corina Belteu pentru Agerpres.

În comuna Cruşeţ, la secţia 197 din satul Slăvuţa a fost adus un generator de la primăria din localitate, iar între timp au fost folosite lanterne. Nici aici nu a fost întrerupt procesul electoral, tableta funcţionând pe baterii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.