Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE la protest cu tatăl lui Bogdan Gigină: INCREDIBIL ce i-au strigat protestatarii / FOTO

Protestatarii de la mitingul din Capitală, organizat împotriva votului dat de Camera superioară a Parlamentului privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, au ocupat joi seara bulevardul din faţa Senatului, circulaţia fiind întreruptă.

Sunt blocate ambele sensuri ale bulevardului 13 Septembrie, dar manifestanţii au rămas în perimetrul zonei şi nu se deplasează. Aproape 2.000 de bucureșteni participă la acest protest.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Un tată își târăște fiica, de păr, printr-un magazin / VIDEO

Un incident a avut loc după ce protestatarii au rupt cordonul de jandarmi. Un reporter al Antena 3 i-a luat un interviu tatălui polițistului Bogdan Gigină, numai că acesta a fost împiedicat de către manifestanți să vorbească. ”De ce îl luați pe el?” au întrebat doi dintre cei participanți la protest, probabil, fără a știi cine este bărbatul. Tatăl lui Gigină se exprima foarte greu, din cauza emoțiilor, iar cei din jur au crezut că este o persoană care nu știe să vorbească.

”Cred că băiatul meu se zvârcolește în mormânt. Le mulțumesc celor care au venit. Emoțional sunt alături de toți cetățenii. Familia Gigină așteaptă să se facă puțină dreptate pentru ca Bogdan, fiul nostru, să poată dormi liniștit. Nu știu dacă a fost obligat să fie de tură în seara aceea. Comandantul lui a fost copleșit de frică și a cedat în fața comandantului său și l-a lăsat în urmă. Mă refer la cel care a fost ministru de Interne.”, a spus, aproape în lacrimi, tatăl lui Bogdan Gigină. ”Antena 3, niște derbedei!”, au scandat cei din jurul reporterului Antena 3 în momentul în care l-a intervievat pe tatăl lui Gigină. Practic, evenimentul s-a transformat într-un protest împotriva Antena 3.

Citește și: Cel mai TRĂSNIT campionat mondial: Întrecere de CĂȚĂRAT PE STÂLPI / VIDEO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.