Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE la protestul din Piața Victoriei: Jandarmeria a săltat două persoane implicate într-o altercaţie

Facebook
politie politist armata

Două persoane au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare şi pentru luarea măsurilor legale, după ce au fost implicate într-o altercaţie la protestul din Piaţa Victoriei, informează vineri Jandarmeria Capitalei.

"Prin măsurile pe care le luăm, punem pe primul plan sănătatea, ordinea publică şi siguranţa participanţilor la adunarea publică. Primele măsuri pe care le-am luat sunt de dialog, apel la responsabilitatea persoanelor prezente şi recomandări pentru respectarea măsurilor de protejare a sănătăţii", se arată într-o informare a Jandarmeriei Capitalei.

Citește și: Guvernul schimbă strategia! Ludovic Orban dezvăluie o schimbare radicală făcută pentru starea de alertă

Jandarmeria solicită tuturor cetăţenilor să respecte regulile de distanţare socială şi să nu participe la astfel de manifestaţii publice.

Circa 200 de persoane s-au adunat, vineri, în Piaţa Victoriei, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de măsurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia de COVID-19.

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Iacob, adunarea publică este ilegală, însă Jandarmeria încearcă gestionarea situaţiei fără a avea incidente.

"Am formulat o serie de recomandări pentru persoanele care participă la adunarea publică, prin exemplul personal al jandarmilor, care poartă măşti şi mănuşi de protecţie. Încercăm să avem un dialog cu participanţii la adunarea publică de la o distanţă sigură", a declarat, pentru AGERPRES, Alexandru Iacob.

Citește și: Violențe în trafic! Poliția a intervenit imediat! Doi tineri au fost reținuți

El a precizat că măsurile sunt aplicate progresiv, iar conducătorul acţiunii va decide dacă este nevoie de o măsură mai drastică, însă un lucru pe care Jandarmeria nu îl doreşte este contactul fizic cu participanţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.