Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente la Rotterdam, cu ocazia derby-ului Feyenoord - Ajax: Poliţia olandeză a folosit tunuri cu apă

www.agerpres.ro
Ajax Feyenoord

Poliţia olandeză a folosit tunuri cu apă pentru a-i dispersa pe suporterii adunaţi în jurul stadionului din Rotterdam, cu ocazia derby-ului Feyenoord - Ajax Amstedam (scor 0-2), disputat duminică în cadrul etapei a 17-a din Eredivisie, anunță Agerpres.

Un autogol al argentinianului Marco Sensi în finalul primei reprize (44) şi un penalty transformat de sârbul Dusan Tadic în partea secundă (81) au decis soarta acestui meci, disputat cu porţile închise din cauza noilor restricţii pentru combaterea răspândirii coroanvirului, intrate în vigoare duminică în Ţările de Jos.

Agenţia de presă ANP relatează că autocarul cu care jucătorii lui Ajax Amsterdam au sosit la stadionul De Kuip a fost ţinta fumigenelor şi petardelor aruncate fanii lui Feyenoord, adunaţi în jurul arenei.

Conform aceleiaşi surse, suporterii au aruncat cu petarde şi sticle inclusiv în forţele de ordine, care au folosit tunuri cu apă pentru a-i dispersa, mai multe persoane fiind reţinute.

Meciul dintre cele două rivale din fotbalul olandez a fost mai tensionat ca de obicei, după transferul lui Steven Berghuis de la Feyenoord la Ajax, în vara acestui an.

În urma victoriei de la Rotterdam, Ajax a urcat provizoriu pe prima poziţie a clasamentului, depăşind-o cu două puncte pe PSV Eindhoven, care joacă la rândul ei duminică, în deplasare, cu formaţia RKC Waalwijk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.