Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente șocante în școlile din România! Atac sângeros plănuit de un puști de 14 ani. Un licean a mers cu pistolul la ore

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Incidente șocante în școlile din România! Atac sângeros plănuit de un puști de 14 ani. Un licean a mers cu pistolul la ore

Tot mai mulți elevi sunt prinși cu arme la școală. Ultimele incidente s-au petrecut în Vâlcea și Galați, acolo unde polițiștii au găsit un pistol la un licean și au descoperit că un puști pregătea un atac sângeros împotriva colegilor.

Potrivit surselor judiciare, miercuri, în timp ce polițiștii din cadrul Poliției Râmnicu Vâlcea efectuau activități de prevenire la Colegiul Forestier, asupra unui elev de 18 ani a fost găsit un pistol neletal tip Airsoft. Au fost declanșate cercetări pentru a se stabili de unde a luat elevul arma.

Plănuia un atac cu cuțitul la școală

Pe de altă parte, ieri, politistii din Galați au fost sesizati de un bărbat despre faptul că fiul său de 14 ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu a revenit.

Miercuri, minorul a fost depistat pe raza municipiului Galați, iar in urma verificărilor s-a stabilit că acesta a ascuns un cuțit în toaleta Școlii nr 2, unde acesta este elev, plănuind să-și agreseze colegii, care intenționează să-l denunțe profesorilor.

Minorul a fost transportat la o unitate medicală de psihiatrie, unde a rămas internat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.