Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Incompetenţă şi rea-credinţă'. Clotilde Armand, acuzată că lasă fără investiţii spitalele din Sectorul 1

Inquam Photos / George Calin
Clotilde Armand

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, a declarat, marţi, că timp de 9 luni "incompetenţa şi reaua-credinţă" a primarului Clotilde Armand a lăsat fără finanţare toate spitalele din sector, deşi social-democraţii au prevăzut bani în bugetul local pentru acest capitol.

"Anul acesta Clotilde Armand lasă fără investiţii spitalele din Sectorul 1. Clotilde Armand va răspunde în faţa alegătorilor pentru că şi-a bătut joc de banii pe care Partidul Social Democrat i-a prevăzut în bugetul local pentru spitalele din Sectorul 1. Timp de 9 luni de zile, incompetenţa şi reaua-credinţă a primarului Clotilde Armand a lăsat fără finanţare toate spitalele din Sectorul 1. Deşi consilierii locali ai Partidului Social Democrat au făcut amendamente şi au aprobat în bugetul pe anul 2023 suma de 227.500.000 lei pentru cheltuielile de investiţii şi funcţionare a spitalelor din sector, până în acest moment banii nu au fost cheltuiţi", a spus Manole, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

El a adăugat că primăria de sector a făcut cheltuieli de doar 3,45% din bugetul aprobat la începutul anului.

"Aşadar, servicii publice mai proaste pentru pacienţi, bani mai puţini pentru dotarea şi renovarea spitalelor. Concret, Primăria a făcut cheltuieli de doar 3,45% din bugetul aprobat la începutul anului. Astăzi, după luni de inactivitate şi după ce cadrul legal s-a schimbat, doamna Armand şi USR încearcă să păcălească cetăţenii şi managerii spitalelor cu alocări fictive care nu pot fi cheltuite până la finalul anului - ştie oricine că procedurile de licitaţie durează mai mult şi spitalele nu vor putea folosi banii. De aceea consilierii PSD Sector 1 vor amenda proiectele pentru a da posibilitatea spitalelor de a cheltui banii şi în anul 2024", a menţionat Manole.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.