Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inconștiență fără margini - O fată din Caracal a pus pe jar polițiștii, după ce a sunat la 112

cotidianul.ro
112

Timp de 12 ore, mai mulți polițiști și jandarmi din județul Olt au încercat să găsească o fată care a sunat la 112 și a spus că a fost sechestrată într-o casă din Caracal, refuzând să ofere date de identificare. Când a fost găsită, fata a spus că a vrut să facă o glumă și a fost amendată, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Olt, o fată a sunat duminică, în jurul orei 13.00, la 112, spunând că a fost sechestrată într-o locuință de pe raza orașului Caracal, însă a refuzat să ofere date de identificare.

Citește și: Primarul Sibiului, investiție inedită: 'Curtea şcolii şi joaca alături de colegi să devină puţin mai atractivă decât telefonul mobil'

Astfel, 20 de polițiști din Caracal, sprijiniți de forțe ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, au început căutarea fetei.

„Operațiunea a durat aproximativ 12 ore, în condițiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informații care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat”, au transmis polițiștii.

Tânăra a fost găsit, are 17 ani și este din Caracal, iar în momentul în care a fost întrebată de ce a apelat la 112 fără să aibă motiv, aceast a spus că a făcut o glumă.

La ora transmiterii acestei știri, tânăra este la sediul Poliției Caracal, pentru audieri și a primit o amendă de 500 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.