Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inconștiență în Bulgaria - Nouă jucători ai Lokomotiv Plovdiv şi 50 de fani s-au infectat cu Covid-19 după ce au sărbătorit laolaltă victoria

https://www.bnr.bg/
PFC Lokomotiv Plovdiv

Jucătorii echipei Lokomotiv Plovdiv au sărbătorit cu suporterii într-un club de noapte victoria din Cupa Bulgariei, potrivit news.ro.

Potrivit gazzetta.it, petrecerea s-a terminat cu rezultat nedorit în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus. Nouă jucători şi aproxiamtiv 50 de fani au fost testaţi pozitiv cu Sars-CoV-2.

Citește și: Starea de URGENȚĂ a fost MANĂ CEREASCĂ pentru afaceriștii din comerțul cu amănuntul: afacerile au EXPLODAT în luna mai

Conform sursei citate, un jucător pozitiv s-ar fi aflat pe teren la meciul din 1 iulie. Pe Stadionul Vasil Levski, echipa din Plovdiv s-a impus la penaltiuri, în faţa formaţiei ŢSKA Sofia şi a câştigat a doua oară consecutiv trofeul.

Cele două echipe se vor întâlni din nou, joi, în campionat, la Plovdiv. Autorităţile locale au decis să interzică accesul fanilor pe stadion, după ce, în ultima perioadă, s-a înregistrat în ţară o creştere mare a numărului de cazuri de Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.