Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inconștiență maximă: Un traficant de droguri a încercat să scape de polițiști cu copilul în mașină/ A fost prins după o urmărire de trei kilometri

droguri bucurești

Un recidivist din Vâlcea a ajuns în arest după ce, oprit de poliție și întrebat de conținutul unor cutii din mașină, a demarat în trombă de lângă polițiști. A fost prins după o urmărire pe 3 kilometri, notează Mediafax.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea și procurorii DIICOT Vâlcea au reținut, duminică, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani din localitatea Alunu, bănuit de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că individul, aflat în trafic la volanul unui autoturism, ar fi fost oprit pentru control de un echipaj de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul Rutier, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

În urma legitimării, polițiștii ar fi observat în interior două cutii, iar în momentul în care i-ar fi cerut bărbatului să prezinte conținutul, acesta ar fi demarat și ar fi plecat în viteză cu autoturismul în care se afla și fiul său, de 14 ani.

Echipajul de poliție l-ar fi urmărit pe o distanță de aproximativ 3 kilometri, reușindu-se prinderea sa, după ce ar fi abandonat autoturismul și ar fi încercat să se ascundă, într-o pădure.

Au fost ridicate cele două cutii, iar în urma verificării conținutului au fost descoperite 1.994 de folii a 15 tablete per folie (29.910 comprimate ) cu substanță activă alprazolam, drog de risc.

Din cazierul judiciar al bărbatului rezultă că are antecedente penale, inclusiv o condamnare de 5 ani la data de 30 decembrie 2020, pentru comiterea de infracțiuni de trafic de stupefiante (infracțiuni săvârșite pe teritoriul unui alt stat european).

Tribunalul Vâlcea a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.