Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil - Cercetătorii de la Harvard anunță că sucurile naturale de fructe cresc riscul de infarct

Pinterest
smoothie suc de fructe

Un nou studiu lansat de Harvard face ravagii în lumea internauților. Românii au început să distribuie cu disperare rezultatele unui studiu care arată că sucurile de fructe pot crește riscul de infarct.

Băuturile dulci, cum ar fi sucurile acidulate și sucul de fructe, pot provoca o creștere a nivelului de zahăr din sânge și pot duce la boli de inimă, diabet de tip 2 și accident vascular cerebral, potrivit unui nou studiu.

Studiul, publicat în American Journal of Clinical Nutrition, a constatat că cele mai populare băuturi sunt adesea cele care provoacă cele mai multe daune, datorită nivelului lor ridicat de fructoză.

Oamenii de știință de la Harvard au chestionat peste 40.000 de persoane, care nu aveau antecedente de diabet de tip 2, boli cardiovasculare și cancer și au urmărit modul în care zahărul le-a afectat sănătatea. Oamenii de știință au descoperit că aportul în exces de fructoză duce la creșterea în greutate, creșterea grăsimii viscerale - greutate care se dezvoltă în timp în jurul centrului corpului - și tulburări cardiometabolice în aval, cum ar fi afecțiunile cardiace, scrie NY Post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.