Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'INCREDIBIL' Ce a fost în stare 'să facă' ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie este ierarhul pe care cele mai multe televiziuni și site-uri, de regulă cele care susțin neomarxismul și progresismul reprezentat politic de USR-PLUS, îl prezintă, indiferent de ce ar face, într-o notă negativă. Așa cum era de așteptat, ultima ”ispravă” a ierarhului de la malul mării nu a fost difuzată pe niciuna dintre televiziunile care îl critică frecvent.

Preoții din Arhiepiscopia Tomisului participă la prima acțiune de donare de sânge din 2021. Orice zi de amânare poate costa o viață, spun organizatorii acțiunii. Printre cei care vor dona sânge va fi IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui George Simion! Legea care va fi susținută de AUR

Reprezentanții Arhiepiscopii Tomisului anunță că joi va avea loc prima acțiune de donare de sânge din 2021 la care vor participa numeroși preoți. Acțiunea va începe dimineață, iar la prânz va dona sânge ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

„Arhiepiscopia Tomisului, prin Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, îndeamnă clerul și credincioșii din eparhie să dea dovadă de solidaritate și iubire creștinească, prin participarea la campania de donare de sânge, căci orice zi de amânare poate costa o viață. Astfel, joi, 21 ianuarie, este programată prima campanie de donare de sânge din acest an. Se va desfășura pe tot parcursul zilei, între orele 7.30 și 13.30, pentru a nu se crea aglomerație, iar la ora 12.00 va fi prezent IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului”, au anunțat reprezentanții arhiepiscopiei, pe Facebook.

Citește și: Groaznic! Activistul de mediu Daniel Bodnar ar putea rămâne paralizat

Persoana care dorește să doneze trebuie să fie într-o stare bună din punct de vedere fizic și psihic. De asemenea, persoana trebuie să fie motivată de importanța gestului donării de sânge, susțin preoții.

Trebuie precizat că poza care ilustrează acest articol este una de arhivă. Când nu slujește, ÎPS Teodosie, la fel ca toți preoții, poartă mască în spațiul public.

Citește și: Florin Cîțu ‘țopăie’ de fericire: ‘Banca Mondială confirmă: măsurile pe care le-am luat în contextul pandemiei COVID-19 clasează România în topul țărilor cu cele mai multe și aplicate măsuri din lume’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.