Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil ce a putut să facă pentru a nu fi uitată! Regina Elizabeta a II-a a lăsat o scrisoare misterioasă, care nu poate fi deschisă decât în 2085

regina elisabeta

Defuncta regină Elizabeth a II-a a lăsat o scrisoare stranie adresată cetăţenilor Sydney şi a dat instrucţiuni ca aceasta să fie deschisă în 2085, la 99 de ani de când a fost scrisă de mână şi semnată de fosta suverană, în noiembrie 1986, în cursul unei vizite oficiale în Australia, scriu tabloidele britanic Daily Mail şi american New York Post. Scrisoarea este conservată la Queen Victoria Building, la Sydney, cel mai populat oraş australian.

”Consemnul strict este să nu fie deschisă înainte de (...) 2085”, scrie pe plic, care poartă sigiliul Palatului Buckingham. Nimic nu explică alegerea de către fostul monarh a acestei date, pentru moment. Presa scrie că inclusiv apropiaţii defunctei regine nu ştiu ce scrie în scrisoare. Numai ”foarte onorabilul lord-primar al Sydney” va putea citi scrisoarea, într-”o zi potrivită”. ”Vă rog să le transmiteţi cetăţenilor Sydney mesajul meu”, se arată în textul de pe plic. Australia face parte din Commonwealth, o organizaţie alcătuită din foste teritorii ale Imperiului britanic. Charles al III-lea, fiul lui Elizabeth a II-a, este în prezent monarhul acestei monarhii constituţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.