Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Ce au găsit polițiștii în camera de hotal a criminalului din Las Vegas: Arsenal mai tare ca-n armată - FOTO

www.dailymail.co.uk
atentat Las Vegas

Un total de 47 de arme de foc au fost confiscate de la atacatorul din Las Vegas, potrivit oficialilor Biroului american de Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozivi, relatează agenţia dpa.

"47 de arme de foc au fost recuperate din trei locaţii diferite", a declarat Jill Snyder, de la biroul menţionat, într-o conferinţă de presă la Las Vegas.

Iubita autorului măcelului din Las Vegas Stephen Paddock s-a întors miercuri în SUA din Filipine, unde autorităţile anchetează informaţii apărute în presă că ea ar fi primit 100.000 de dolari de la ucigaş, relatează France Presse.

Marilou Danley, de 62 de ani, s-a îmbarcat marţi seara într-un avion al Philippine Airlines cu plecare din aeroportul internaţional din Manila către Los Angeles, a declarat o purtătoare de cuvânt a Serviciului filipinez pentru imigraţie, Maria Antoinette Mangrobang.

Citește și: Reacție incredibilă a unui milionar celebru, în timpul masacrului de la Las Vegas: 'E timpul să îmi iau și eu arma și să mă întorc' - VIDEO

Site-uri specializate au arătat că avionul a aterizat în Statele Unite miercuri dimineaţă, după ora Filipinelor, marţi seara, conform orei din Los Angeles.

Ea a fost întâmpinată la sosire de agenţi FBI, a relatat presa americană. Anchetatorii o consideră drept o "persoană" prezentând "interes", dar ea este liberă să meargă unde vrea, anunță Agerpres.

Duminică seara, prietenul acesteia, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a deschis focul de la etajul 32 al hotelului-cazinou din Las Vegas asupra unei mulţimi de 22.000 de oameni adunaţi în faţa cazinoului pentru un concert de muzică country, omorând cel puţin 59 şi rănind peste 500, în cel mai sângeros atac de acest gen din istoria SUA.

Stephen Paddock, bărbatul care a ucis 59 de persoane şi a rănit alte peste 500, duminică, la un concert din Las Vegas, instalase mai multe camere video în camera sa de hotel şi în jurul acesteia, scrie BBC.

Două camere video în holul hotelului şi una în zid i-au permis atacatorului să vadă dacă se apropie forţele de securitate, a spus poliţia.

De asemenea, potrivit Poliţiei, bărbatul, în vârstă de 64 de ani, îşi planificase atacul, anunță News.ro.

Stephen Paddock rezervase camera de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay din care a tras asupra mulţimii pe numele prietenei sale, Marilou Danley, care se află în Japonia şi care nu pare să aibă legătură cu atacul, conform BBC.

Citește și: ȘOCUL BREXITULUI Marea Britanie pregătește ieșirea din UE FĂRĂ ACORD

Marţi seară, autorităţile au revizuit la 59 de morţi şi 527 de răniţi bilanţul atacului armat din Las Vegas.

Conform şefului poliţiei din Las Vegas, la locuinţa atacatorului, din Nevada, au fost găsite încă 18 arme, în condţiile în care alte 16 arme fuseseră descoperite în camera de hotel din care bărbatul a tras duminică asupra mulţimii adunate la concertul de muzică country din Las Vegas. La locuinţa lui Stephen Paddock au mai fost găsite muniţie şi explozibili, precum şi dispozitive electronice, iar în maşina acestuia poliţiştii au descoperit nitrat de amoniu.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.