Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Ce mai fură românii: Au ajuns la PODURI RULANTE! L-au luat nou ca să îl ducă la fier vechi

hoti bancomat

Cinci persoane din municipiul Hunedoara au fost reţinute de poliţişti, fiind suspectate că au furat un pod rulant dintr-o hală de producţie a unei firme din localitate pentru a-l duce ulterior la fier vechi, valoarea pagubei depăşind 27.000 de euro.

"Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că, în perioada 13-14 decembrie, persoane neidentificate au pătruns în hală profitând de faptul că uşile de acces nu erau asigurate corespunzător şi au sustras, pentru a valorifica la un centru de colectare a fierului vechi, utilajul respectiv. Valoarea acestuia, declarată de partea vătămată, este de peste 27.000 de euro", a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citește și: Omul Olguței Vasilescu ‘traduce’ tăierea de la Educație! Lovitura pe care ar urma să le-o dea Guvernul profesorilor

Cei cinci bănuiţi au vârstele cuprinse între 24 şi 44 de ani şi sunt din Hunedoara. Ei au fost depistaţi şi reţinuţi în cadrul unei acţiuni efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara, fiind cercetaţi pentru furt calificat.

Bărbaţii reţinuţi vor fi prezentaţi în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Citește și: Presedintele Iohannis: `Mai este foarte puțin timp` .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.