Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL! Consilier județean, cămătar în timpul liber. Politicianul liberal a fost arestat la domiciliu

11mark
arest
Consilier județean, cămătar în timpul liber! Asta au depistat polițiștii de la Giurgiu, care au obținut arestarea la domiciliu a consilierului PNL, Mihnea Boerescu.
Polițiștii giurgiuveni au transmis, în această dimineață, un comunicat de presă prin intermediul căruia anunță că: efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe l'ngă Judecătoria Bolintin – Vale, față de un bărbat, de 45 ani, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, bănuit de comiterea infracțiunii de camătă.
”La data de 5 ianuarie a.c., în baza mandatelor emise de Judecătoria Bolintin Vale, polițiștii Serviciului de Investigații criminale au efectuat două percheziții domiciliare la două imobile din județele Giurgiu și Ilfov, în urma cărora au fost ridicate mai multe documente.

Surpriză TOTALĂ! Cine a trecut în tabăra lui Mihai Tudose: 'Susținem Guvernul'

Față de persoana în cauză există suspiciunea că, în nume propriu, dar și prin intermediul altor persoane, încep'nd cu anul 2009, a dat bani cu camătă, ca îndeletnicire, fără a avea o calitate autorizată în acest sens.
Totodată, din cercetări a reieșit că împrumuturile ar fi fost disimulate în mai multe acte notariale, reușind astfel să deposedeze persoanele vătămate de mai multe proprietăți și bunuri const'nd în imobile, terenuri și autoturisme.
La data de 12 ianuarie a.c., față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii, iar în ziua de 13 ianuarie a.c. bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile”, se arată în comunicatul Poliției Giurgiu, citat de giurgiu-net.ro.

Petrolul, lovit de o criză incredibilă: Prețul carburanților a atins CEL MAI RIDICAT nivel din ultimii trei ani

Surse politice au comunicat faptul că PNL-istul giurgiuvean, cel mai „guraliv” şi „moralist” dintre consilierii judeţeni giurgiuveni, Mihnea Boerescu ar fi fost arestat, vineri, 12 ianuarie.
După 24 de ore, el ar fi fost trimis acasă, dar nu… de tot, ci în arest la domiciliu. Acuzaţiile? Cămătărie!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.