Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL! Cu ce a ajuns să se ocupe Adrian Năstase după ce a fost interzis în politică

Adrian Năstase a fost eliberat condiționat din pușcărie și s-a retras la Cornu. Pentru că nu are voie să se mai implice în politică, fostul premier, vecin cu Victor Ponta la Cornu, s-a reprofilat.

Poate să acorde mai mult timp pasiunilor sale. Mai nou, una dintre ele este fotografia. Cele mai recente poze făcute de fostul lider PSD au surprins un arici și o pisică.

”Și vis pacem

In 1978, aveam 28 de ani, varsta de astazi a lui Andrei. In acel an, Stefan Aug. Doinas publica volumul de poezii “Locuiesc intr-o inima”, volum care incepea cu balada “mistretului cu colti de argint”. O lunga perioada de timp a fost una din lecturile mele preferate. Intre ele se afla si poemul “Si vis pacem”. Versuri destul de ciudate pentru acele vremuri dar care au rezonanta si astazi. Intrebarea pe care mi-o pun insa este aceea daca formula clasica – si vis pacem para bellum (daca vrei pace pregateste-te de razboi) – este singura varianta in lumea in care traim. Pentru un alt raspuns posibil, adaug un comentariu din serialul “Homeland”: “daca incerci sa cresti serpi in curtea ta sa nu te astepti ca ei sa-i muste doar pe vecini”. Iata insa si textul poeziei lui Doinas, la care am adaugat doua poze din fanarul de la Cornu – o pisica si un arici intr-o faza de coabitare”, e textul ce însoțește cele două imagini.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.