Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Dan Adamescu s-a înțeles cu DNA: Le-a oferit procurorilor bunuri de 40 de milioane

wowbiz.ro
Dan Adamescu

Miliardarul Dan Adamescu s-a înțeles cu procurorii DNA cărora le-a oferit bunuri de 40 de milioane de lei în contul cauțiunii pe care au cerut-o. La data de 16 martie 2016, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au încuviințat cererea inculpatului ADAMESCU DAN GRIGORE de constituire a cauțiunii în limita sumei 40.000.000 lei, prin depunerea de garanții reale imobiliare și mobiliare asupra unui imobil compus din teren (14.065 mp) și două corpuri de clădire (5.197 mp și 4.931 mp), situate în municipiul București și asupra mai multor bunuri mobile constând în echipamente tehnologice tipografice, toate în valoare totală de 12.124.679 euro.

Citește și: FOTO Sunt gemene, împart același bărbat și fac exact aceleași lucruri: de la numărul de pași, la paharele de apă băute

În conformitate cu dispozițiile art. 217 Cod de procedură penală, cauțiunea garantează participarea inculpatului la procesul penal și respectarea de către acesta a obligațiilor, putând servi pentru repararea pagubelor cauzate prin infracțiune, a cheltuielilor judiciare sau a amenzii.

Inculpatului Adamescu Dan Grigore i-a fost adusa la cunoștință ordonanța privind admiterea cererii de consemnare a cauțiunii și dispunerea sechestrului asiguratoriu în conformitate cu dispozițiile Codului de procedură penală.

Citește și: CULMEA NESIMȚIRII Fata femeii care l-a reclamat pe profesorul de la Tudor Vianu a intrat fără examen la liceu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.