Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL ce se întâmplă în penitenciarele din România - Deținut prins când voia să producă țuică în celulă. Cum a fost sancționat individul

celula puscarie

Un deținut încarcerat la Penitenciarul Botoșani a vrut să producă țuică în celulă, dar mirosul fructelor puse la fermentat l-a dat de gol, iar el și colegii săi au rămas fără licoarea pentru care s-au agitat atâta timp, informează Monitorul de Botoșani. Bărbatul a fost sancționat cu interzicerea de a mai primi bunuri pentru o perioadă de două luni.

Un deținut închis în Penitenciarul Botoșani s-a gândit să facă rachiu, chiar în pușcărie. S-a întâmplat anul trecut, când deținutul cu pricina, C.N.I., a strâns aproape 10 kilograme de fructe, pe care le-a pus la fermentat în câteva recipiente pitite în grupul sanitar al camerei de deținere, în speranța că va reușit să producă o băutură alcoolică, deși acest lucru este interzis în unitățile de detenție, arată sursa citată.

Din câte se pare, mirosul produs de fermentarea fructelor l-a dat de gol, recipientele cu pricina fiind descoperite cu ocazia unei percheziții inopinate realizată de angajații Penitenciarului Botoșani.

Raport surprinzător - Pe ce loc se află Bucureștiul într-un clasament european pe segmentul transportului public

În momentul în care echipa de intervenție a pătruns în camera de deținere, individul a încercat să obstrucționeze accesul personalului unității în grupul sanitar. Cum ceilalți deținuți încarcerați în camera cu pricina au susținut că nu știu nimic de recipiente, reprezentanții Peniteciarului Botoșani au apreciat că fructele puse la fermentat îi aparțin.

Audiat cu privire la „descoperirea” cu pricina, individul a refuzat să dea declarație scrisă, semnând doar de luare la cunoștință în momentul întocmirii raportului de incident.

Sancționat de Comisia de disciplină a unității de detenție, C.N.I a susținut că de fapt a vrut să spele vasele în baie și nu recunoaște abaterea.

Cu toate acestea, el s-a ales cu suspendarea dreptului de a primi și cumpăra bunuri pe o perioadă de două luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.