Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Șeful Poliției Capitalei a chemat MASCAȚII CU MITRALIERE ca să îl păzească, în timp ce face declarații despre interlopi

Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a oferit câteva detalii despre crimele dintre interlopi. În ultima, șeful clanului Duduienilor a fost ucis, în noaptea de luni spre marți.

Berechet a apărut în fața jurnaliștilor flancat de trupele speciale, celebrii ”mascați”, cu mitralierele la vedere, ca și când ar fi urmat să fie atacat. Comisarul șef a spus, în ciuda faptului că de câteva luni de zile interlopii își fac de cap în București, că totul este sub control și ”că niciun cetățean de bună credință nu trebuie să se simtă în pericol”.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea torpilează Guvernul Orban: ‘O prostie cât casa’

”Asigurăm cetăţenii din Bucureşti că situaţia este sub control. Niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, suntem aici pentru siguranţa dumneavoastră şi a familiilor dumneavoastră. Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să tulbure liniştea publică şi îi asitur pe toţi cetăţenii că suntem la datorie. Ştiu că astfel de evenimente nu pun structura pe care o coordonez într-o lumină pozitivă, dar vă asigur că avem capacitate să gestionăm astfel de situaţii. Pentru cei care nu au respectat legea am un singur mesaj: Suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate şi vă asigur că împreună cu colegii mei vom avea un oraş sigur. Nu vom tolera ca liniştea oraşului să fie tulburată de acţiunile iresponsabile ale unor persoane care nu au respectat legea şi comunitatea.”, a declarat Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei.

Citește și: Mutarea pandemiei! Gigantul Kaufland nu se sperie de coronavirus .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.