Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL - Fostul șef CJ Brăila a ieșit din pușcărie: Gh. Bunea Stancu a executat doar 2 luni de închisoare din pedeapsa de 3 ani și 8 luni

bunea stancu

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Focsani, unde executa o pedeapsa de 3 ani si 8 luni pentru conflict de interese.

Potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA.ro, fostul baron a iesit, in cursul zilei de joi, 22 august, pe portile inchisorii, dupa ce Tribunalul Galati a respins contestatia DNA Galati la decizia Judecatoriei Galati de eliberare conditionata, pronuntata pe 17 august.

In total, Gheorghe Bunea Stancu a executat mai putin de doua luni de inchisoare, intrucat a fost incarcerat pe 27 iunie, in urma sentintei definitive a Curtii de Apel Galati.

Dupa cum DEBRAILA.ro anunta la acea vreme, fostul sef al judetului a executat doar doua luni din pedeapsa intrucat i s-au aplicat prevederile Codului Penal referitoare la contopirea pedepselor pentru infractiuni concurente, tinand cont ca infractiunea pentru care a primit pedeapsa de 3 ani si 8 luni a fost savarsita inainte de condamnare definitiva in dosarul „Mita la PSD” (n.r. aprilie 2015), care l-a trimis pentru 3 ani in inchisoare (n.r. pentru infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie ), din care a ispasit 1 an si 4 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.