Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL. Frații Micula își cer banii prin intermediul reporterilor Național TV, post pe care îl controlează. Ministrul Finanțelor se execută instant

citu florin comisii audieri

Ministrul Finananțelor, Florin Cîțu, a declarat într-o conferință de presă că speța fraților Ioan și Viorel Micula în cazul Romatsa va fi rezolvată.

Citește și: Florin Cîțu dinamitează PSD! Sesizare PENALĂ pentru constituirea unui grup infracțional organizat: 'Banii erau direcționați către interese de partid'

Întrebat de reporterul National TV, post de televiziune deținut de frații Ioan și Viorel Micula, dacă speța celor doi se va rezolva, având în vedere că la Romatsa există propriri în cazul lor, Florin Cîțu a ținut să precizeze: „Speța se va rezolva. Acum colegii mei de la departamentul legislativ caută soluții pentru a nu avea activitatea poprită. Dar în fiecare zi sunt informat în ceea ce privește situația și mai sunt și alte probleme cu acest proces. Eu aș vrea să rezolv cât mai repede posibil. Asta i-am cerut și premierului să găsim o soluție cât mai rapidă”, a declarat Florin Cîțu în cadrul unei conferințe de presă.

Vă reamintim că Romatsa, regia care coordonează zborurile aeriene din România, are conturile blocate într-un proces de 400 de milioane de euro cu frații Ioan și Viorel Micula, după ce aceștia au câștigat o dispută internațională contra României la un tribunal din Washington.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.