Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Gabriela Firea DEZVĂLUIE cine este șeful de campanie al lui Nicușor Dan: 'Este soțul domnișoarei mele de onoare, Simona Gherghe, de la Antena 1'

gabrielafirea.eu
Gabriela Firea

Nicușor Dan a prezentat, miercuri, o organigramă a Primăriei București, în care a lansat o serie de acuzații la adresa Gabrielei Firea, spunând că și-a angajat rudele și prietenii. Firea a explicat că mulți dintre cei prezentați de Nicușor Dan fie nu mai lucrează în Primărie, fie au fost angajați de cei care au condus înaintea sa primăria.

Firea consideră că prezentarea făcută de contracandidatul său este una eronată, deși cel care este șef al campaniei deputatului care a condus USR este nimeni altul decât soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, vedeta de la Antena 1 care i-a fost domnișoară de onoare la nunta cu Florentin Pandele.

Citește și: Șerban Nicolae îl ia la mișto pe Nicușor Dan: ‘Ami pare rău la domni interlopi. DNA să vină să mă ia!’

”Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii.”, a declarat, la România TV, Gabriela Firea, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Gheorghe Piperea: ‘Nu există pușcărie pentru toți. Dacă ar da măștile jos, nu i-ar băga nimeni la pușcărie’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.