Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Ludovic Orban a numit agent guvernamental pentru CJUE doar pentru DOUĂ luni: L-a DEMIS pe omul pus de Viorica Dăncilă

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a semnat decizia de numire a Emiliei Gane în funcția de agent guvernamental pentru Curtea de Justiție a UE și Tribunalul UE în cauzele care au termene în lunile noiembrie și decembrie, potrivit unor decizii publicate luni în Monitorul Oficial.

Radu Canțăr, numit în funcție de Viorica Dăncilă, a fost eliberat la cerere de actualul premier Ludovic Orban din funcția de agent guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene, a Tribunalului Uniunii Europene și a celorlalte instituții ale Uniunii Europene, precum și a Curții de Justiție a Asociației Europene a Liberului Schimb, cu rang de subsecretar de stat în cadrul MAE, potrivit unei decizii publicată luni în Monitorul Oficial.

Citește și: ‘Aleșii’ lui Klaus Iohannis! Lista completă: Cine sunt cei care vor participa la dezbaterea președintelui

Potrivit altei decizii, în locul lui Radu Canțăr a fost numită Emilia Gane, în cauzele în care se împlinesc termene procedurale în lunile noiembrie și decembrie 2019.

Agentul guvernamental coordonează procesul de stabilire a pozițiilor naționale și, alături de structura specializată în contenciosul UE, întocmește actele și realizează faptele necesare reprezentării juridice.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.