Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Ludovic Orban mai scrie o pagină de ISTORIE: A întrerupt ședința de Guvern ca să participe la o emisiune televizată

UPDATE

La fel a făcut și Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, care a plecat din timpul ședinței de guvern pentru a participa la nu mai puțin de 3 emisiuni de televiziune.

Știrea inițială

Ludovic Orban pare să vrea să intre cu orice preț în cărțile de istorie ale democrației românești! Cea mai recentă ispravă a premierului este cea de azi. Liderul PNL a decis să suspende, pentru o oră și jumătate, ședința de Guvern începută la ora 17:35, pentru a participa la o emisiune televizată de la Digi 24.

Premierul Orban a luat o pauză și a anunțat că va reveni la conducerea ședinței executivului după ora 22.

La începutul emisiunii de la Digi 24 premierul a și spus că a întrerupt ședința de Guvern pentru a participa la emisiune: ”Am întrerupt pentru moment ședința de Guvern, avem multe acte normative (...) După emisiune vom relua această ședință și vom dezbate toate actele normative până când le vom adopta”.

Citește și: În plină criză pe piața muncii, omul instalat de Guvernul Orban aruncă peste jumătate de milion de euro pe bannere, pixuri, agende, pliante și afișe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.