Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil: ministerul Apărării din Ucraina anunță că sute de persoane au fost ținute sechestrate săptămâni în subsolul unei școli

scoala cernivih

Ministerul ucrainean al Apărării susţine că aproximativ 300 de persoane au fost ţinute ostatice timp de patru săptămâni în subsolul unei şcoli din satul Iahidne, lângă Cernihiv, nordul Ucrainei, iar 18 dintre ele au murit în captivitate, conform BBC. Ministerul ucrainean al Apărării a informat printr-o postare pe Twitter că trupele ruse au luat ostatici ucraineni din Iahidne, un sat la 140 de kilometri nord de Cernihiv, şi că 18 persoane ar fi murit în timpul ocupaţiei ruse, scrie News.ro.

Ministerul a inclus în Tweet o imagine a unui perete, despre care susţine că a fost folosită de ostatici pentru a ţine evidenţa zilelor în care au fost sechestraţi şi pentru a nota numele celor care se presupune că au murit. 300 people were taken as hostages for 4 weeks in the basement of a school in Yahidne near Chernihiv by Russian invaders. People kept track of the days on a wall and wrote down the names of the 18 killed and of those who died.

From March 4 to "31 - Ukraine is here."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.