Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL O fată de 15 ani a supraviețuit după ce a căzut de pe acoperișul unui bloc cu PATRU etaje

politia nu treceti

O fată de 15 ani a căzut de pe acoperișul unui bloc cu patru etaje din orașul Galați. Ea a supraviețuit și a fost dusă la spital. Anchetatorii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere.

Incidentul s-a produs luni într-un cartier al orașului Galați. Se pare că fata a urcat pe acoperișul blocului și apoi s-a aruncat în gol. Căderea i-a fost atenuată de un copac și a supraviețuit impactului cu solul.

Citește și: NOI detalii REVOLTĂTOARE despre cazul femeii UCISE lângă biserică: victima ceruse AJUTOR la Parchet, însă a fost ignorată

„Victima are 15 ani, a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje. Ea nu locuiește acolo. În cădere s-a lovit de o creangă, i-a atenuat căderea. A supraviețuit, are un traumatism la coloană și este policontuzionată. A fost transportată la spital”, a declarat Mihai Polinschi, reprezentantul SAJ Galați.

Conform legii, polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă. Anchetatorii încearcă să afle dacă fata de 15 ani a încercat să se sinucidă sau a fost victima unui accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.