Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil până unde merge nesimțirea pe litoral! Cât a ajuns să coste un șezlong în Mamaia / Foto

Foto România TV
litoral pret sezlong mamaia

Incredibil până unde merge nesimțirea pe litoral! Cât a ajuns să coste un șezlong în Mamaia, în weekend

În vârf de sezon estival, litoralul românesc a fost luat cu asalt de turiști dornici de relaxare sau distracție. Peste 100.000 de persoane se află pe stațiunile de la malul mării, în ciuda prețurilor nu tocmai prietenoase.

Plajele din Mamaia sunt arhipline, turiștii se bucură de vremea călduroasă, de apă și de atmosferă. Nu același lucru pot spune și despre prețuri, căci mulți dintre ei fac eforturi uriașe să-și asigure confortul de altădată. Din 1 iulie prețurile pe litoralul românesc au crescut considerabil, cu aproximativ 20%, iar acestea se vor menține până în 15 august.

Ca în fiecare an, Mamaia rămâne cea mai scumpă stațiune de pe litoral când vine vorba de cazare, localuri, șezlonguri și parcare

În Mamaia Nord, prețurile variază în funcție de plajă. Administratorul unei plaje oferă un șezlong la prețul de 50 de lei, iar cafeaua e din partea casei. Pe o altă plajă șezlongul pentru o zi este tot 50 de lei (luni – vineri), iar în weekend ajunge la 60 de lei (sâmbătă – duminică). De asemenea, o altă plajă are tarife la șezlonguri în funcție de rând și zile. De luni până joi, un șezlong aflat mai departe de plajă costă 50 de lei, unul aflat pe la mijlocul plajei e 70 de lei, iar dacă vreți cât mai aproape de plajă costă 90 de lei. În weekend, de vineri până duminică, tarifele sunt mult mai mari, adică 70 de lei, 100 de lei, respectiv 130 de lei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.