Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Polițiștii au convins-o să o ducă la spital pe femeia care voia să se arunce de la etaj

zcj.ro
popmieri smurd

O femeie de 48 de ani din Târgovişte a ameninţat, sâmbătă, că se aruncă de la etajul doi al clădirii în care locuia, dar reprezentanţii forţelor de intervenţie au convins-o să renunţe la gest şi să se interneze la spital, informează IPJ Dâmboviţa. Un bărbat a alertat primul poliția, după ce femeia a început să arunce cu obiecte de la geam.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că vecina sa aruncă obiecte pe geam. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că pe strada 8 Martie, din Târgovişte, la geamul situat la etajul doi, s-ar fi aflat o femeie de 48 de ani, care ar fi ameninţat că se aruncă. Din fericire, persoana în cauză a cooperat cu autorităţile, urmând să fie internată la psihiatrie", precizează IPJ Dâmboviţa, conform agerpres.ro.

La faţa locului au fost solicitate echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un negociator, o ambulanţă.

"Pentru gestionarea situaţiei a intervenit Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de intervenţie, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţimi, un echipaj SMURD. Totodată, s-a solicitat în sprijin o perna pneumatică de la ISU Ialomiţa", anunţă ISU Dâmboviţa.

Conform sursei citate, forţele de intervenţie au intrat în apartament şi au convins-o pe femeie să renunţe la gestul extrem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.