Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil. Polițistul de frontieră care 'l-a scăpat' pe Cherecheș are 21 de ani de experiență. 'Și-a dat seama că nu e el, dar l-a lăsat să plece'

chereches catuse

Polițistul sătmărean care l-a lăsat să plece pe primarul fugar are 21 de ani vechime în poliția de frontieră și, așa cum spun șefii IGPF, o mare exeperiență în domeniu.

Iulian Surugiu, fost lider de sindicat al poliţiştilor, susține că polițistul de frontieră pur și simplu ”nu și-a făcut treaba”. Surugiu a explicat cum a fost posibil ca edilul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, să scape de sub nasul poliţiştilor.

Întrebat dacă avea cum un polițist de frontieră cu experiență de 21 de ani la frontieră să confunde figura lui Cătălin Cherecheș, pe care o văzuse de atâtea ori peste tot în presă şi dacă putea să-l confunde cu un nepot mai tânăr cu 10 ani, Iulian Surugiu, fost lider sindical în poliție, președintele Partidului Patrioților, a spus că această situație denotă că Poliția de Frontieră ”mai are de învățat”.

„Am înțeles că polițistul de frontieră ar fi recunoscut că și-a dat seama că nu e Cătălin Cherecheș, dar l-a lăsat să plece și acest lucru este neadmis. Deci, nu pot să cred așa ceva. Și asta denotă faptul că Poliția Română mai are foarte mult de învățat.(…)

Da, dar asta nu schimbă cu nimic situația, pentru că dl. inspector general al Poliției de Frontieră astăzi nu e vinovat că, căscatul ăla de polițist nu și-a făcut treaba”, a spus Iulian Surugiu, fost lider sindical în poliție, citat de vasiledale.ro.

Primarul din Baia Mare, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare, a reușit să fugă din țară vineri dimineață, prin punctul de frontieră Petea, așa cum a declarat șeful Poliției de Frontieră. Acesta a precizat că edilul a reușit să iasă din țară folosindu-se de un act de identitate al unei rude.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.