Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil. Schimb de focuri intr-un studio de televiziune in timpul unei dezbateri politice / Irak

pistol, impuscat, arma

O dezbatere între un deputat şi purtătorul de cuvânt al unui partid irakian a degenerat într-un schimb de focuri într-un studio de televiziune din Bagdad, informează miercuri AFP.

Altercaţia a avut loc marţi seara, între deputatul Kadhim al-Sayadi, din formaţiunea politică Statul de drept, şi Baligh Abou Gallal, purtătorul de cuvânt al Blocului cetăţenilor, ambii membri ai unor partide şiite, în studioul Dijla TV.

'Sayadi a început să ne atace verbal, apoi şi-a chemat gărzile de corp şi ei au încercat să ne scoată din studio', a relatat Abou Gallal într-un comunicat transmis AFP. Când acţiunea lor a eşuat, 'ei au început să tragă cu pistoalele lor personale (în direcţia mea)', a adăugat Gallal.

Sayadi a negat orice participare personală în acest schimb de focuri şi a asigurat că una dintre gărzile sale de corp a tras în aer. 'Disputa a izbucnit atunci când am cerut ca el (Abou Gallal) să înceteze să mă vizeze în mass-media', apoi 's-a amplificat şi unul dintre gardienii mei a tras în aer', a explicat acesta.

Anterior în acest an, Sayadi a fost agresat în parlament de alţi deputaţi, după ce a contestat verbal procedurile de vot.

Parlamentul irakian, care numără 328 de membri, este sfâşiat de diviziuni în sânul majorităţii şiite, precum şi de cele pe care această majoritate le are cu deputaţii suniţi şi kurzi.

 

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.