Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL: Un celebru sportiv a fost ARESTAT pentru FURT

arestat

Considerat unul dintre cele mai mari talente ale ciclismului mondial, Aitor Gonzalez, acum în vârstă de 41 de ani, a fost arestat la Alicante, pentru că ar fi fost implicat într-un furt dintr-un magazin de telefonie mobilă. Aceasta este a patra arestare a lui Gonzalez din ultimii zece ani.

Aitor Gonzalez a fost nevoit să se retragă din cliclism în 2005, din cauza dopajului, iar după ce a abandonat cariera profesionistă a intrat de multe ori în conflict cu legea. Acum el a fost arestat în urma unei spargeri la un magazin de telefonie mobilă.

Citește și: FBI revine în România pentru a afla ADEVĂRUL despre moartea Mădălinei Manole

Aitor Gonzalez a avut o carieră admirabilă ca şi ciclist, câştigând Turul Spaniei în 2002, având victorii de etapă în Turul Italiei 2003 şi Turul Franţei 2004 şi triumfând în Turul Elveţiei 2005, conform România TV.

Aitor Gonzalez a fost însă unul dintre pacienţii celebrului doctor Eufemiano Fuentes, a cărui tristă faimă este legată de multe cazuri de dopaj, astfel că ulterior Gonzalez a trebuit să abandoneze sportul de performanţă. De atunci, viaţa sa a luat-o pe o pantă descendentă. Prima oară a fost arestat şi condamnat în 2007, când a fost prins conducând maşina sub influenţa alcoolului şi a cocainei. Un an mai târziu, poliția l-a arestat pentru că a agresat un angajat al unei companii imobiliare, iar după acest incident a fost arestat din nou, pentru fraudă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.