Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Un controversat afacerist face dezvăluiri fără precedent: 'Negulescu m-a făcut martor protejat și am ajuns să mă auto-învinuiesc prin denunțuri'

Inquam Photos/Octav Ganea
Mircea Negulescu

Scandalul de la DNA Prahova ia amploare. Un inculpat celebru a făcut dezvlăuiri incredibile despre Mircea Negulescu, zis Portocală. Răzvan Alexe a rupt tăcerea în direct la România TV. Acesta a spus că a fost pus să facă denunţuri false cu identitate protejată, iar 'cu ajutorul' acestora a devenit suspect, apoi inculpat într-un dosar. Mai mult, ca să scapă de aceste acuzaţii Alexe ar fi fost îndemnat de Negulescu să facă denunţ împotriva lui Sebastian Ghiţă ca să scape de puşcărie.

Însă, situația e de-a dreptul halucinantă, după cum relatează Alexe. Astfel, el a ajuns să se auto-învinuiască prin denunțurile pe care le-a făcut ca martor protejat.

Citește și: Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

"Am fost pus să fac declaraţii în fals şi pe aceasta am ajuns suspect, inculpat şi trimis în judecată. Negulescu m-a chemat în 2014 şi m-a pus să dau o declaraţie de care habar nu aveam. Au fost tot felul de ameninţări. E uşor să te vizeze cineva când eşti arestat. Când nu ştiai ce să spui, îţi dădeau identitate protejată ca să spui ce ce vor ei.

Citește: Teodorovici a recunoscut: Viitoarele mame ar putea avea o indemnizație mai mică- Cum va soluționa problema

Mi se sugera să spun că banii ajung şi la Vlad Cosma. Să spun ceva despre familia Cosma. Pe denunţul meu am fost făcut din suspect inculpat. Era denunţul facut de mine cu identitate protejată, cu un alt nume. Aşa am rămas inculpat. Eu, Costin Ciobanu, mă invinuiam pe mine Răzvan Alexe. Pe urmă ne-a spus că să dăm declaraţie pe Sebastian Ghiţă ca să scăpăm de puşcărie", a spus Răzvan Alexe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.