Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Un pod de pe un drum județean din Cluj s-a RUPT din cauza traficului greu!

radiocluj
pod prabusit

Incident incredibil în Cluj.  Un pod de pe drumul județean DJ 748B, care asigura accesul spre trei localități din comuna Poieni, județul Cluj, s-a rupt, luni. Primarul comunei spune că podul avea aproape 70 de ani vechime și că acesta a cedat din cauza traficului greu, conform Mediafax.

Primarul comunei Poieni, Gheorghe Boca, a declarat că podul asigura accesul spre localitățile Valea Drăganului, Tranișu și Lunca Vișagului. Edilul susține că drumul județean este în reparații, printr-un proiect european în valoare de 27 de milioane de euro, și că în zonă traficul greu a crescut în ultima perioadă.

Citește și: Se întâmplă în România, în plină stare de urgență: un bărbat a fost UCIS în bătaie, într-un scandal cu bâte și topoare

„A crescut traficul cu mașini de mare tonaj. Podul era vechi, de aproape 70 de ani. În 2010 am avut și inundații, atunci am crezut că o să cadă, dar a rezistat. Ieri (luni-n.r.), într-un minut, efectiv s-a scufundat”, a spus, pentru MEDIAFAX, Gheorghe Boca. Acesta a precizat că nu au fost înregistrate victime.

Edilul susține că în cursul nopții a fost amenajat un pod tubular, care a permis reluarea, marți dimineață, a circulației pentru mașinile mici. Pe podul provizoriu se circulă pe o singură bandă și a fost montat un sistem de semaforizare. „Camioanele trebuie să ocolească. Cele care vin dinspre Oradea au puțin de ocolit, dar cele care vin dinspre Cluj au cam 50 de kilometri în plus”, a mai spus primarul din Poieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.