Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îndemnuri la decapitare - Un fost consilier al lui Trump, interzis de Twitter și YouTube

Business Insider
Steve Bannon

Twitter şi YouTube au anunţat vineri că au luat măsuri împotriva fostului consilier al lui Donald Trump Steve Bannon, după ce acesta a lansat joi apeluri la uciderea mai multor oficiali americani de rang înalt, între care directorul FBI Christopher Wray şi doctorul Anthony Fauci, relatează AFP.

Contul @WarRoomPandemic - numele emisiunii online a lui Bannon - a fost ”suspendat în mod permanent pentru că a încălcat regulamentul Twitter şi mai ales politica noastră cu privire la glorificarea violenţei”, a anunţat într-un comunicat Twitter.

YouTube a retras - din acelaşi motiv - episodul de pe canalul ”Steve Bannon's War Room”, care era în continuare activ, la fel ca şi contul cu peste 200.000 de abonaţi.

”Vom continua să fim vigilenţi în aplicarea politicior noastre în perioada post-electorală”, a anunţat Alex Joseph, un purtător de cuvânt al YouTube.

Canalul nu va mai putea să posteze noi videouri online timp de cel puţin o săptămână, a anunţat YouTube.

Într-un episod înregistrat joi, Steve Bannon l-a atacat pe dr. Anthony Fauci, directorul Institutului bolilor infecţioase, dar şi pe directorul FBI Christopher Wray.

El a spus că vrea să le ”înfigă capetele în vârful unor ţepe” şi să le pună de ”fiecare parte a Casei Albe, în semn de avertisment al birocraţilor federali”.

Steve Bannon, în vârstă de 66 de ani, a fost unul dintre artizanii campaniei prezidenţiale victorioase a lui Donald Trump în 2016, după care a fost dat afară de miliardarul newyorkez.

Suspectat că a deturnat - împreună cu alte trei persoane - fonduri care ar fi pretins că erau destinate construirii unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul, el a fost inculpat şi arestat la sfârşitul lui august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.