Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

India vrea să organizeze un circuit intern pentru jucătorii de tenis care au dificultăţi financiare în urma opririi competiţiilor din cauza pandemiei

antena3.ro
tenis

India intenţionează să organizeze un circuit intern începând din luna iunie pentru a susţine jucătorii săi care se confruntă cu dificultăţi financiare în urma opririi competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat, sâmbătă, Federaţia Indiană de Tenis (AITA), citată de Reuters, anunță AGERPRES.

Sezonul de tenis a fost suspendat în martie din cauza pandemiei, iar jucătorii din rang inferior, care depindeau de câştigurile din circuitul profesionist, a rămas fără mijloace de subzistenţă.

VIDEO Explicații INCREDIBILE ale lui Nelu Tătaru, după ce la farmacia soției sale se vând măști medicale la suprapreț și fără bon fiscal: Atunci am băgat marfă

AITA a precizat că a pus la punct un plan intermediar cu susţinerea guvernului de a reduce din problemele financiare cu care se confruntă jucătorii profesionişti de nivel inferior.

India se află în prezent în starea de urgenţă până la data de 3 mai, dar AITA consideră că restricţiile de circulaţie vor fi ridicate în următoarele două luni.

''Circuitul va fi în beneficiul jucătorilor de tenis din întreaga ţară, având în vedere că pandemia a afectat mijloacele lor de trai, precum şi antrenamentele'', se arată în comunicat.

AITA a precizat că a abordat mai multe companii care să contribuie la un fond creat pentru organizarea turneelor pe perioada în care circuitele ITF, WTA şi ATP sunt suspendate.

OLAF a prins o companie din România într-o fraudă transfrontalieră: fonduri UE deturnate spre un hotel-cazinou din Cipru

''AITA propune să înceapă cu turnee la toate grupele de vârstă. Acestea vor fi restricţionate în iulie şi august la nivelul de state, având în vedere restricţiile de călătorie, dar în mod gradual vor fi organizate şi la nivel regional şi naţional în septembrie, octombrie şi noiembrie, odată cu relaxarea sau ridicarea restricţiilor'', a explicat forul indian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.