Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Indian Wells: organizatorii au anunțat prezența lui Djokovic, Nadal și Medvedev

Agerpres - Reuters
Indian Wells

BNP Paribas Open Indian Wells 2022 se apropie din ce în ce mai mult, iar toate numele mari vor fi prezente, întrucât pe lista de înscrieri se află Djokovic, Nadal, Medvedev și mulți alții, informează Mediafax.

Turneul revine în 2022 și va fi organizat în perioada obișnuită, la începutul anului. Evenimentul a avut loc anul trecut, dar la multe luni după ce se desfășoară de obicei, în martie.

Ediția din 2022 promite să fie un eveniment mult mai puternic decât anul trecut, când Cameron Norrie a câștigat titlul. Spre deosebire de acel eveniment, se pare că de data aceasta îi vom vedea la start atât pe Djokovic, cât și pe Nadal.

Sârbul este cap de afiș pe lista de înscrieri, în ciuda statutului său de nevaccinat. Rămâne de văzut dacă acest lucru va reprezinta o dificultate pentru participarea sa.

Toți jucătorii aflați în top 20 sunt pregătiți să participe la acest eveniment, niciun jucător nu s-a retras încă. Dominic Thiem este un nume care a lipsit o vreme de pe terenuri, dar austriacul este pregătit să revină la acest eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.