Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Indicatorii tehnico-economici pentru reconfigurarea sistemului rutier aferent supralărgirii şoselei Berceni, aprobaţi de CL

Primaria Sectorului 4

Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat, în şedinţa de miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru reconfigurarea sistemului rutier aferent supralărgirii şoselei Berceni, potrivit Agerpres.

"Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii 'Reconfigurare şi extindere sistem rutier aferent obiectivului Supralărgire şos. Berceni (şos. Olteniţei până la limita administrativă - şos. Centură): Tronson II - str. Ion Iriceanu şi staţia metrou IMGB (supralărgire), Tronson III - staţia de metrou IMGB şi linia de centură în vederea coordonării cu alte obiective de investiţii de utilitate publică demarate în zonă'", prevede hotărârea.

Citește și: Alexandru Rafila, după noul record de cazuri Covid-19: Nu mai facem față la pacienți!

Valoarea investiţiei se ridică la aproape 7 milioane de lei cu TVA.

"Având în vedere că pe teritoriul administrativ al Sectorului 4, în zona şoseaua Berceni 104-106, se află amplasamentul unei noi staţii de metrou, proiect derulat de Sectorul 4 împreună cu Metrorex SA, şi de asemenea în aceeaşi zonă este limita de proiect a obiectivului derulat de CNAIR, Amenajare nod rutier CB - DJ401 (Berceni) km 33+190 - km 35+600, este necesară o reconfigurare a aliniamentului stradal, pe o lungime de aproximativ 400 m, în vederea corelării cu documentaţia tehnico-economică a celor două obiective de investiţii menţionate", prevede raportul de specialitate al proiectului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.