Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Individul care a rupt în bătaie două femei, pe stradă, în București, a fost ARESTAT: El și-a bătut și mama, dar și avocata

facebook.com
politia

Un bărbat de 33 de ani, suspectat că a agresat două femei în Sectorul 6 al Capitalei, a fost arestat. Individul a fost identificat şi datorită informaţiilor pe care Poliţia Capitalei le-a primit de la cetăţeni, potrivit stiri.tvr.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma cercetărilor efectuate a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, bănuit că săptămâna trecută a agresat două femei în Sectorul 6. El și-a bătut și mama, dar și pe avocata sa, precum și pe o colegă a acesteia.

Poliţiştii Secţiei 25 l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, iar marţi acesta a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, judecătorii dispunând această măsură.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Tamara Buciuceanu Botez a fost internată de urgență

Poliţia Capitalei arată că cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Pentru identificarea individului, poliţiştii au folosit şi informaţiile primite din partea cetăţenilor care au fost martorii agresiunilor.

Poliţia Capitalei ceruse, săptămâna trecută, sprijinul populaţiei, pentru a identifica un bărbat bănuit că ar fi agresat în Sectorul 6 două femei, una fiind dusă la spital pentru îngrijiri. În ambele cazuri au fost audiate mai multe persoane şi au fost obţinute imagini de pe camere de supraveghere.

În noaptea de 24 septembrie, bărbatul ar fi lovit, în Sectorul 6, o tânără, însă fără a-i fura nimic. Un trecător a intervenit şi acesta a fugit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.