Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IndyCar: Francezul Romain Grosjean va concura pentru echipa Andretti în 2022

https://www.express.co.uk/sport/f1-autosport/1366176/Romain-Grosjean-crash-Haas-statement-Bahrain-Grand-Prix-F1-news
romain grosjean

Pilotul francez Romain Grosjean, cu un debut notabil în acest sezon al campionatului IndyCar în sânul echipei Dale Coyne, va apăra din 2022 culorile echipei Andretti Autosport, transmite AFP.

Într-un comunicat, Michael Andretti, proprietarul şi preşedintele Andretti Autosport, a declarat că este încântat să-l primească pe Romain Grosjean în familia echipei americane.

Grosjean, 35 ani, a concurat în Formula 1 între 2009 şi 2020, ultima oară pentru echipa Haas. El a reuşit 10 podiumuri în această perioadă, informează Agerpres.

''Sunt încântat să mă alătur echipei Andretti Autosport şi să pilotez un DHL Honda cu nr. 28 în sezoanul viitor. Este o mare onoare să ajung la o asemenea echipă mare. Toată lumea din sportul cu motor cunoaşte numele Andretti. Sunt super fericit şi mândru să concurez pentru echipă. Sper că vom avea reuşite împreună'', a declarat Grosjean.

În 2021, la primul său sezon din IndyCar, Grosjean a reuşit două locuri doi şi un loc trei, clasându-se pe treapta a 15-a a clasamentului final.

Monoposturile Andretti Autosport sunt dotate cu motoare Honda şi au câştigat de patru ori campionatul IndyCar, ultima oară în 2012 de către americanul Ryan Hunter-Reay, pe care pilotul francez îl va înlocui de sezonul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.