Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Cristiano Ronaldo, campion la rateuri - Câte a bifat

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (33 de ani) nu a marcat primul gol în tricoul lui Juventus nici în deplasarea cu Parma, dar "Bătrâna Doamnă" a câştigat cu 2-1 şi a ajuns maximum de puncte din trei etape, scrie Mediafax.

Meciul a devenit uşor pentru Juve încă din minutul al doilea, când Mandzukic a marcat după o centrare a lui Cuadrado, dar Gervinho l-a complicat, în minutul 33, când a trimis în poartă o centrare care l-a păcălit pe Szczesny. A fost 1-1 la pauză, fără ca superstarul portughez să iasă în evidenţă în primele 45 de minute ale unei reprize în care Rigoni le putea aduce pe gazde în avantaj, dar a avut o execuţie slabă din poziţie bună.

La restart, CR7 a ratat o ocazie bună, iar golul a venit de la francezul Blais Matuidi. În minutul 58, după o pasă bună a lui Mario Mandzukic, campionul mondial a şutat prea bine pentru ca Sepe să poată face ceva şi i-a adus campioanei Italiei a treia victorie din trei meciuri în Serie A, după 3-2 cu Chievo şi 2-0 cu Lazio.

Ronaldo, ineficient

Iar adaptarea la Serie A, campionat care nu oferă la fel de multe spaţii precum La Liga, pare una mai dificilă decât credeau toţi pentru Cristiano Ronaldo. Ţinut de Max Allegri pe teren timp de 90 de minute în toate cele trei meciuri jucate în debutul acestei stagiuni, portughezul nu doar că nu a găsit drumul spre gol, dar e lider într-un clasament pe care nu şi-ar fi dorit să conducă. Cu 23 de şuturi expediate spre cadrele porţilor adverse, Ronaldo e fotbalistul din campionatele mari ale Europei cu cele mai multe tentative nereuşite de a marca.

Lider cu maximum de puncte, Juve mai poate fi egalată de Napoli, care joacă pe terenul Sampdoriei, şi Spal, care urmează să o întâlnească pe AC Torino.

Cu un punct în trei meciuri, nou-promovata Parma e pe locul 14.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.