Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT. Doamna Ciolos indragostita de Romania, de oameni si de ... vaci / VIDEO

europafm.ro
valerie ciolos

Sotia premierului Dacian Ciolos, Valerie Cioloş Villemin, se declara indragostita de Romania si in special de oamenii de aici. Aceasta a venit prima data in anii '90 in tara, cand a intrat in contact cu viata din mediul rural, mergand in cateva comune din judetul Valcea.

"Iniţial am vrut să mă duc departe, în lume, şi mi-am dat seama că diferenţele culturale nu ajutau la apropierea sufletească cu oamenii şi de asta am ales să vin în Europa de Est şi România a venit cam firesc. Din toate poveştile România mă atrăgea şi am ajuns în cazul unei înfrăţiri, în '95, două săptămâni. A fost o primă gustare aşa, o primă...Dar în '96 am rămas şase luni în cadrul unei lucrări de diplomă şi atunci m-am îndrăgostit de oameni, de ţară, aşa tare", a spus Valerie Cioloş, intr-un interviu la Europa FM.

"Eram în mai multe comune, în sate, şi oamenii, deschiderea lor, autenticitatea lor adică eşti ceea ce eşti şi nu te prefaci şi am fost extraordinar de bine primiţi. Ne duceam la oameni şi mă primeau în casa lor, povesteau viaţa lor, fără chestii tabu, fără reţinere. (...) Îmi place să văd bunicile în faţa porţii când stau pe bănci şi se uită, vorbesc şi te salută când treci şi ador când vacile vin de la păşune şi îşi găsesc singure casa", a mai spus doamna Ciolos.

Aceasta a mai povestit ca desi are pregatire de agronom, a invatat sa planteze ceapa de la bunicul premierului, dar nu se declara nici pe departe experta, pentru ca nu a avut decat doua incercari.

"Nu m-am antrenat in ultimii ani, ar fi cazul sa ma mai duc (n.r. la bunicul premierului). De fiecare cand am incercat sa fac ceva mi s-au distrus culturile", a spus Valerie Ciolos Villemin.

Ea a mai precizat ca doreste sa ramana o prezenta discreta in viata publica pentru ca nu are un rol formal, insa a facut si o gafa care a facut-o chiar si pe ea sa rada.

"Nu am rol oficial şi nu e cazul să mă bag unde, cum se spune, nu îmi fierb oile?", a întrebat-o ea pe moderatoare.

"Oala", i-a răspuns aceasta.

"Oala, oala, oile", a repetat Valerie Cioloş Villemin râzând.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.