Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT În postul Paștelui, Episcopul Hușilor le cere oamenilor să intre în 'carantină DIGITALĂ': 'Se mai impune și un alt tip de post'

Business Insider
facebook

Episcopul Hușilor, PS Ignatie, le cere credincioșilor să intre în carantină digitală, în afară de restricțiile postului obișnuit. Măcar în prima săptămână oamenii să intre în „postul digital”, spune episcopul, care a vorbit la slujba de duminică despre lumea virtuală, și anume că Facebook-ul, rețelele sociale și media aruncă „neliniște” asupra credincioșilor.

Episcopul Ignatie a oficiat duminică la Catedrala Episcopală din Husi, „Vecernia Iertării” și a vorbit credincioșilor despre tentațiile lumii moderne. El a îndemnat oamenii ca măcar pentru câteva zile să renunțe complet la media și lumea virtualului, potrivit publicației Vremea Nouă.

Cirește și: Sondaj INCREDIBIL! Ce preferă româncele când aleg destinația de vacanța - 63% dintre femei doresc acest lucru...

„Lumea în care trăim este una prin excelentă a virtualului, a videocrației. Trăim într-o eră a tehnologiei și se mai impune și un alt tip de post, o carantină mediatică. Să ne propunem, cel puțin în prima săptămână, să fim mai putin dependenți de telefoane, de rețelele de socializare, de conturile de mail, ca să nu pătrundă neliniștea pe care acestea o aruncă în noi” a spus Episcopul Hușilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.